Vi ser her lidt nærmere på hvilke typer af forretnings software som henvender sig til flest mulige virksomheder og giver vores bud på en top 10 over nogle af de mest effektive og bedste forretnings software på market idag.

8 Populære Typer af Forretnings Software

Windows 11

Med mindre man køre en ren server hosting virksomhed er windows 11 det bedste bud på et styre system til din virksomhed.

Microsoft 365

Email, Kalender og Tekst editor samlet i en stor pakke alle med et intuitivt og bruger venligt interface.

WordPress

Et perfekt valg til langt de fleste hjemmesider. Nemt at tilpasse og kan udvides med alle tænkelige funktionaliteter

WooCommerce

Et godt bud til startsups eller mindre virksomheder som mangler et godt webshop system

Shopware

Har du en lidt større virksomheder eller brug for en mere kraftig webshop løsning end WooCommerce så vil Shopware være et oplagt valg.

Adobe Photoshop

De fleste vil typisk for brug for at kunne lave en smule grafik inhouse – og her er Adobe pakket et oplagt valg.

Microsoft Teams

Et af de bedste værktøjer til online møder eller intern komunnikation i virksomheden.

Mailchimp

Hvis jeres virksomhed benytter nyhedsbreve, så vil Mailchimp være det ideele program til dette. Byg nyhedsbrevet, håndtere kundelister, og spor åbningsprocenter og meget mere.

Valg af software

Er du i tvivl om hvilken webshop løsning som er mest praktisk til din virksomhed? Og hvad er et godt webshop system overhoved? For mange kan dette være rigtig svært at finde hoved og hale i. Dog kan du på sider som hjemmesidebygger.dk finde inspiration og læse anmeldelser af de forskellige webshop systemer.
Er du derimod ude efter andre typer af forretnings software, så kan du her på code 10 finde anmeldelser af flere forskellige typer software til både virksomheder og private.