Landbrug er en romantisk måde at leve på – fredeligt arbejde med naturen, du sår jorden og høste frugterne af dit hårde arbejde, forsyne lokalsamfund med varen, de har brug for; se daggrys første mens som du trille gennem idylliske landeveje i din trofaste traktor eller marksprøjter . Det er en utrolig hård livsstil også, og alle landmænd bør hyldet for det arbejde, de lægger i at brødføde os grådige, utaknemmelige grise. Gør det en god emne for et spil selv? Ja, bør det gøre – Verden skriger på flere landbrug spil (ikke grine, det er rigtigt!).

Farming Simulator 2009 karriere-mode åbner med dig som den stolte nye ejer af en unavngiven gård på en unavngiven ø. Du har arvet jorden, sammen med nogle affældig gamle maskiner, og det er op til dig at gøre det til en rentabel forretning. Naturligvis du gør dette ved at pløje markerne og sprede de gode frø på jorden. Så kan du hacke det ned med brutale maskiner og vogn det ud til piske det på havnen, møllen, eller bryggeri. Det er dog par problemer med oversættelserne, f.eks. står en marksprøjter stadig som Feldspritze som der kan ses her på dette billede af en feldspritze.

Penge ved at sælge dit udbytte kan bruges på nye landbrugsmaskiner fra den lokale erhvervsdrivende, som alle gøre dit liv på gården så meget lettere: hurtigere traktorer, mere rummelig mejetærskere og større plæneklippere, kultivatorer, og plove. Og du ønsker at opgradere, så snart du overhovedet kan, som udgangspunkt maskiner er pinefuldt crap. Samt dyrke din formue, kan du gøre side job som arbejde for havecenter, eller, nu i en spændende, indsamle og genanvende de tomme plastflasker du finder æglæggende rundt på kortet. Gør dette øger dit omdømme, og dette giver dig mulighed for at få bedre priser, når piskning din gamle maskiner hvad enten der er tale om en traktor eller en feldspritze som de kalder dem 🙂

Du dyrke og pløje dine felter, du planter dit valgte frø, og du høster dusøren. Du presser op hø og slæbe det tilbage til din gård. Faner kan holdes på vejret og afgrødepriser via din PDA, mens du bimble om din landbrugsvirksomhed. Du kan endda hyre hjælpere til at fuldføre en særlig banalt job, mens du laver noget andet. Eller du kan bare gå på en sightseeing tur til øen. Det er alle meget behageligt og på nogle måder afslappende …

… Men på andre måder er det bare kedeligt. Det er virkelig alt der er til det. Løb en gård er et enormt kompleks forretning men der er ingen reel ledelse er involveret i Farming Simulator overhovedet, andet end at beslutte hvilke afgrøder til at vokse (en enkelt tryk på en knap, når en såmaskine er fastgjort til traktoren eller din feldspritze), når at høste dem (går det til regn?), og hvor man kan sælge dem (en af ​​de tre valgmuligheder). Jeg ville elske at have set nogle driftsledelse sådan ansættelse og afskedigelse arbejdstagerne og tildele din arbejdsstyrke daglige gøremål. Hvordan om at sætte skemaer om, hvad man skal plante, og hvor og hvornår man skal plante det? Hvad med at udvide din gård – tilføje og opgradere udhuse, lader og andre landbrugsbygninger? Måske endda nogle rival handling (du er den eneste gård på øen) – hvorfor ikke har andre landmænd går om deres daglige forretning, underbud dig til at prøve og vinde tilbage virksomhed fra bryggeriet? Der er ikke engang nogen husdyr og kun 4 typer af afgrøder. Alle disse er grundlæggende ting, de kunne have gjort så meget mere at gøre spillet både mere interessant og mere autentisk. Selv sidemissioner og ikke-karriere tilstande ikke tilføje noget andet end et meget spinkelt film.

Par den manglende inddragelse med spillets sloth-lignende tempo og Farming Simulator hurtigt begynder at trække som en brækket plov. Som nævnt begynder maskiner er smerteligt langsomt og få et vilkårligt sted på fuldt udstyret øen tager æsels år. Sure, tingene bedre, når du køber bedre traktorer, men det kan stadig tage aldre at trække en stor trailer fra den ene side af kortet til den anden. Ja, landbrug er en langsom måde at leve på, men hvad med at sætte i hurtig rejse? Eller tager ud at det er nødvendigt at køre til sælge dine afgrøder helt og erstatte det med nogle lagerstyringssystemer skærme (for eksempel)?

Og det er grimt. Jeg ved, det er ikke fra et stort studie, og emnet ikke kræver fantastisk grafik, men det ligner et spil fra 6-7 år siden. Mærkeligt, himlen er stor – atmosfærisk og smuk – men bygningerne, landskab og køretøjer er klodser, intetsigende og behov for nogle ordentlige teksturer.

Det er en skam. Jeg ønskede desperat at lide dette, da det er et emne, der er tæt på mit hjerte, og i nogle måder, jeg gjorde – det kan være behageligt maser på de områder, og som en FPF (First Person Farmer), det helt sikkert har nogle fordele – men der er bare ikke nok til det. Måske dette skulle have heddet ‘Farm Machinery Simulator’ – det er alt for småt til at rigtigt kunne betragtes som en fuldgyldig gård sim.

Filed under: Spil

Like this post? Subscribe to my RSS feed and get loads more!