Oktober er for alle der elsker udklædning den perfekte måned. Ikke alene er der masser af forskellige kostumer vi kan vælge imellem, hvad enten vi skal til Oktoberfest eller til Halloween fest. For mange af os betyder det 2 til 3 festlige begivenheder inden for 14 dage, hvilket jo er helt perfekt. Selvom jeg elsker at klæde mig ud i et flot tyroler kostume, og nyde den super stemning som der altid er til en oktoberfest. Så er det nu engang Halloween kostumer som jeg foretrækker. Ene og alene fordi der så er mange forskellige flere muligheder når det kommer til valg af kostume. I stedet for blot at finde et par brune eller grønne lederhosen frem, så kan jeg vælge om jeg vil være zombie, spøgelse, vampyr eller noget helt andet. Med så mange forskellige muligheder, er det pludselig blevet rigtigt sjovt at klæde sig ud igen. Men lad os prøve at se lidt på nogle af de mere kreative muligheder der findes inden for valg af kostumer.

Tyroler kostumer


sådan kan man også vælge sit tyroler kostume

oktoberfest med kvinder

valg af tyrolertøj til damer

Som i nok kan se, ser det jo enormt festligt ud, og det er det bestemt også. Der er ikke ret mange steder hvor man oplever den samme gode stemning som til en tysk oktoberfest. Men er man mere til kostumer og udklædning, så er udvalgt desværre en smule begrænset. Især hvis man gerne vil overholde de klassiske standarder inden for tyrolertøj som vi jo skrev om tidligere her – Sådan vælger du dit tyroler kostume

Halloween Kostumer

Se mere: sådan lave du din Halloween mad

edward sissorhand halloween kostume

kreative zombie kostumer til Halloween

uhyggelig vampyr udklædning til voksne

Halloween er for mange den bedste udklædnings begivenhed. Ikke alene har man her mulighed for virkelig at være kreativ, ikke blot med sit kostume, men også hele ens hus og have skal jo dekoreres. Holder man sin egen Halloween fest, skal det hele jo gerne være piv uhyggelig som man siger. Også maden har man jo mulighed for at være kreativ med til denne begivenhed. Men personligt er det nu mest de skræmmende udklædninger som jeg finder mest interessant. Der er bare alt for få fælles Halloween begivenheder for unge og voksne, så i stedet vælger mange at holde diverse privat feste. Ikke at det er en dårlig ting, men det kunne jo være sjovt hvis der var nogle steder man efterfølgende kunne mødes med dem fra de andre feste uden at føle sig helt til grin, som hvis man nu tog ned på den lokale bar udklædt som vampyr. Jeg er ret sikkert på at der er flere steder her i landet, hvor man ikke ville slippe helt godt fra den slags.

Mangler du inspiration til et halloween kostume? Så se denne lille video med nogle af de mere populære udklædning til denne begivenhed.